Ajánlatok Hűségprogram Voucher Balance

Szállodánkról

Lenti a fürdőnek köszönhetően mindig is frekventált turisztikai célpontnak számított. Az i-re a pontot a 2016-ben átadott új szállodánk tette fel, ami által kis városunk felkerült a minőségi szálláshelyek térképére is! 

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy a nyitás óta tartsuk, sőt emeljük szolgáltatásaink színvonalát! L16 Éttermünkben a reggelin és vacsorán kívül a város legjobb a’la carte étlapja, Lobby bárunkban a legújabb szezonális koktélok és italkülönlegességek, Oxigén Éttermünkben pedig  egyszerű és gyors fogások nyújtanak igazi kulináris élményeket. A negyedik emeleti Balance Spa részleg élménymedencéje, szaunái és gőzkamrája, hatalmas panoráma terasza gondoskodnak a teljes testi és lelki felfrissülésről. Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a mozgás, melyhez rendelkezésre állnak TechnoGym kardiogépeink vagy kerékpárjaink egy kellemes túrára a gyönyörű Zalai-dombság között!


Miért különbözünk másoktól?

  • A hely, ahol nemcsak vendégként, hanem családtagként érezheti magát! Kedves, mosolygós személyzetünk gondoskodik róla, hogy nálunk is otthon legyen!
  • Itt mindenki megtalálja számítását! Idősebb vendégeink számára gyógyvizünk, energiaparkunk,  gyógyászati kezeléseink, a természet kedvelőinek a zalai dombságok és erdők (pl.: vétyemi ősbükkös), míg a kultúra és történelem szerelmeseinek az ŐrségGöcsej, az igazi nyugalomra vágyóknak pedig a Hetés nyújt maradandó emléket! Családosoknak megannyi gyerekjátszó, élménymedencék csúszdákkal, romantikára vágyóknak extra bekészítések, masszázsok biztosítják a felejthetetlen élményeket!
  • Közvetlen és korlátlan átjárás biztosított a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkba, valamint a fedett élményfürdőbe, nyári időszakban a szabadtéri strandra! 
  • Tegye luxussá a gyógyulást, hiszen nyugtató masszázsok, egészségügyi kezelések (akár NEAK támogatással) és Beauty-szolgáltatások magas színvonalon csupán egy karnyújtásnyira a hoteltől! 
  • Egy város 4 ország határán! A minket választók gyakorlatilag egy külföldi nyaralásra is befizetnek, hiszen a szlovén-osztrák-horvát határ mind 40 km-en belül elérhető! 

Ha arra vágyik, hogy kiszakadjon a hétköznapok mókuskerekéből, akkor nálunk biztosan megtalálja, hiszen egy hely, ahol a természet, luxus, sport, wellness, gyógyulás kombinációja varázsolja el a vendégeket!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás