Ajánlatok Hűségprogram Voucher Balance

Jogi nyilatkozat

A www.balancehotel.hu weboldal (továbbiakban: weboldal) és annak tartalma, vagy bármely része / részlete szerzői jogvédelem alá tartozik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Lenti Gyógyfürdő Kft. a www.balancehotel.hu tulajdonosa és üzemeltetője (továbbiakban: tulajdonos) jogosult.

A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának bármely részét vagy egészét bármilyen formában felhasználni, másolni, átruházni, terjeszteni, és / vagy átdolgozni. A tulajdonos azonban beleegyezik, hogy a felhasználó / vendég saját, személyes használatra a weboldal tartalmát számítógépén használja.

A weboldalon feltüntetett árak és akciók csak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek, valamint a weboldalon elhelyezett képek csak dekorációk, a honlap megjelenítésének részei.

A weboldal tartalma az eredeti megfogalmazásában érvényes, a tulajdonos akaratától és / vagy ráhatásától független változtatásokért semmilyen felelősséget nem vállal (pontosságra, megbízhatóságra, aktualitásra és / vagy tartalmára).

A tulajdonos nem vállal felelősséget:

  • a weboldalon elérhető információk és / vagy más írott dokumentációk közvetett vagy közvetlen felhasználásából,
  • a weboldal állapotából és / vagy a nem megfelelő működéséből,
  • vagy félreérthetőségből eredő károkért és veszteségekért.

A tulajdonos nem vállal felelősséget harmadik fél által létrehozott, továbbított, elérhetővé tett tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik és / vagy amelyekre hivatkozik.

A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy weboldalt és / vagy annak tartalmát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza és / vagy megszüntesse.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás