Ajánlatok Hűségprogram Voucher Balance

Gyermekvilág

Gyermekvilág

Büszék vagyunk rá, hogy egyre több családos választ bennünket! Szállodánk célkitűzése, hogy nálunk minden generáció megtalálja a számítását, így szolgáltatásaink kialakításánál törekedtünk arra, hogy a gyermekek igényeit is maradéktalanul kiszolgáljuk, tartalmas szórakozási lehetőséget biztosítva a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt!

Gyermekjátszó: A napi 24 h-ban elérhető játszónk a Lobby bár szomszédságában lett kialakítva, így amíg a szülők kényelmesen kávéznak, a gyerekek is maradéktalanul jól érezhetik magukat! Mászókák, csúszda és labda medence mind egy helyen! 

Óriások birodalma: 2018 nyarán állandó programjainkat bővítve létrehoztuk az Óriások birodalmát, ahol még a felnőttek is aprónak érezhetik magukat! „Óriásaink” időjárás függetlenek, hiszen konferenciatermünkben egész nap rendelkezésre állnak. A készlet tartalmazza az óriás 2 m magasra felépíthető jengát, malmot, társast, amőba, four in a row amőba és még sorolhatnánk! 

Szabadtéri játszótér: Ha kijön a jó idő, szabadtéri játszóterünk garantálja a legjobb kalandokat! Kalózhajónk mászókákkal, csúszdákkal és hintákkal kicsiknek és nagyobbaknak is tökéletes! Fotózási lehetőséget pedig mindenki kedvence, Thomas a gőzmozdony biztosít! 

További játékok: A nagyobbakra is gondoltunk, hiszen X-box, csocsó, mini billiárd 0-24 órában állnak rendelkezésre! Ezenkívül a Lobby bárban igényelhető számos társas- és kártyajáték! 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás