Ajánlatok Hűségprogram Voucher Balance

Gasztronómia

A messze földről híres zalai vendégszeretet és ízek visszaköszönnek éttermeink kínálatában! A mai kornak megfelelő korszerű eljárásokat és a hagyományos recepteket ötvözve állítottuk össze gasztronómiai kínálatunkat…

L16 étterem

Az L16 étterem gasztronómiai jellemzője: a nemzetközi arculat, ám egyben regionális konyha, melyhez a térség friss és helyi termékeit használjuk fel, modern konyhatechnológiai eljárással, kíméletes módon elkészítve - valós ízélményt varázsolva Vendégeink számára.

Újvilági és a történelmi borvidékeink borkínálatával teremtünk egységes harmóniát a kulináris élvezet és az éttermünkben töltött idő között.

Az L16 Étteremhez kapcsolódó terasz biztosít lehetőséget a madárcsicsergős reggelikre, napsütéses ebédekre és igazán meghitt, hangulatos vacsorákra. Szállóvendégeken kívül örömmel várjuk azokat a Vendégeket is, akik szívesen kipróbálnák a szálloda büfé- vagy a la carte kínálatát.


Lobby bár

Minimál art hangulatban berendezett Lobby bárunk tökéletes választás egy nyugodt, kellemes beszélgetéshez. Házi cukrászatunk édes remekei mellett, nemcsak a kitűnő magyar pálinkákat, hanem a világ legjobb koktéljait, Ronnefeldt tea- és Hausbrandt kávé-, valamint blended és single malt wiskey-különlegességeit kínáljuk.

A Lobby bárban szombat esténként kellemes élőzene teszi színesebbé a szállodában töltött perceket.

Kínálatunkban a gyermek Vendégeinkre is gondolunk! Mesehős koktéljaink egész évben kérhetők, azért, hogy a picik is nagynak érezhessék magukat: Látványos színek, finom ízek! 

Lobby bar 


Oxigén étterem

A gyógyfürdőben kialakított Oxigén éttermünk kínálatában, olyan ételek és italok szerepelnek, amelyet élmény elfogyasztani a fürdőzés közben -legyen Ön a szálloda vagy akár csak a fürdő Vendége. 

Az önkiszolgáló étterem ételekkel (levesek és főételek köretekkel), rostos és szénsavas üdítőitalokkal, csapolt sörrel várja a Vendégeket. Desszertek és jégkrémek mellett ICE'N'GO teszik teljessé a kínálatot.

Oxigén étterem 

  • Nyitva tartás: 10.00-17.00 (Konyha: 12.00-16.30)

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás